Subnavigatie

Week van de Veiligheid 10-14 oktober 2016

De Week van de Veiligheid is voor ons maandag van start gegaan met een preventietraining overval & agressie in World of Food te Amsterdam. Een gemeleerde en enthousiaste groep op de maandagmorgen.
Ook 's avonds hebben we een leuke training mogen verzorgen in het Intercity Hotel in Enschede. De ondernemers van het Van Heekplein en van de Klanderij kregen een film van de Secret scan actie te zien en konden hun producten na afloop weer mee terugnemen. Actieve en enthousiaste groep.

Op dinsdag hebben we overdag een Secret scan actie uitgevoerd in Winkelcentrum Banne Centrum in stadsdeel Noord te Amsterdam. Bij verschillende ondernemingen hebben we weer producten 'geleend'. 's Avonds hebben we in de gemeente Diemen twee workshops gericht op winkeldiefstal en overval verzorgd. Ook hier een goede opkomst en een leuke en enthousiaste groep ondernemers.

http://paper.diemernieuws.nl/open/f228ceb3/11a-86079-winkeldiefstal-is-groot-probleem-?mshare

Woensdag 12 oktober waren we overdag aanwezig bij het congres over overvallen in Nederland. Verder met onze succesvolle aanpak! Boeiende dag op een prachtige locatie, de SS Rotterdam. Hier kwamen veel veiligheidsexperts bij elkaar en werden we zeker weer gemotiveerd om de aanpak niet te laten verslappen, maar ons sterk te maken voor zo min mogelijk overvallen in Nederland! Woensdagavond vond de bijeenkomst naar aanleiding van de in Winkelcentrum Amsterdamse Poort gehouden Secret Scan actie plaats. Ook hier kregen de ondernemers weer een compilatie van de gemaakte beelden te zien en konden ze hun producten na afloop van de training weer meenemen. Wederom een leerzame avond.

Donderdag 13 oktober sloten we de veilighiedsweek af met een 'U maakt het verschil!' overvaltraining voor de ondernemers in Zeist. Door middel van kleine, eenvoudige tips konden we de ondernemers een veiligere manier van werken aanbieden.

Kortom, we hebben ons steentje bijgedragen aan: 'Goed voorbereid personeel is criminaliteit de baas!'

http://www.veiligondernemendoejesamen.nl/week-van-de-veiligheid-2016/verslag-week-van-de-veiligheid-2016 

De komende weken zullen er ook nog meerdere Secret Scan acties en trainingen plaatsvinden. Ook de overvaltraining 'U maakt het verschil!' mogen we dit jaar nog gesubsidieerd aanbieden! Wilt u nog een extra training voor de donkere dagen, neem dan contact met ons op!

Meer ervaringen